For større organisasjoner kan det være aktuelt å se nærmere på Jamf Pro – den ledende løsningen for å administrere Apple-enheter – og integrere den i Intune. Denne automatiserte reaksjonen bør inntre når Azure AD Information Protection registrerer pålogginger fra anonyme og utsatte nettverk, eller ved identitetslekkasje. API’et gjør det for eksempel mulig og hente ut data som du tidligere har hentet ut ved hjelp av csv eksporten i Ressursfanen elektronisk. Den ansatte som skal ha kjøregodtgjørelse må sette noen innstillinger på turen. Velg Privatbil dersom du, eller ansatte har privatbil og vil regne ut kjøregodtgjørelse. I enkelte kontrakter finnes knappen “Legg til side vedlegg”. Det eneste denne knappen gjør, er å legge til en ekstra rad i tabellen over hvilke kontraktsdokumenter som inngår i kontrakten.

  • For å oppnå dette er Skolelinux-tjeneren satt opp som lokal NTP-tjener , og alle arbeidsstasjonene og klienter er satt opp til å synkronisere klokkene sine med tjeneren.
  • Alt var bedre før heter det. Med programmet Classic Shell kan du få tilbake den klassiske Start-menyen slik den er i Windows 7.
  • Registeret er en database som innholder all informasjon om konfigurasjon av Windows.
  • Læringsverktøy av høy kvalitet for studenter med alle mulighetene til Windows 11, på enheter som er sikre og enkle å både implementere og administrere.

Det er verdt å gjøre et forsøk hvis du sliter med å installere oppdateringen, men vi vil anbefale at kun personer som er kjent med Windows-registeret å prøve. Både Cnet og Betanews omtaler alvorlige problemer med oppdateringen KB , som ble utgitt den 5. VÆR FORSIKTIG når du skal gjøre endringer i registeret. Endringene trer umiddelbart i kraft, og det kan være farlig hvis du ikke er sikker på hva du driver med. Ta alltid sikkerhetskopi av registeret, før du eventuelt endrer noe. Mer om sikkerhetskopiering av registeret, litt lenger ned på denne siden.

Slik Oppdaterer Du Drivere Ved Å Bruke «windows Update»

Dersom du opplever problemer med å laste ned oppdateringen direkte bør du forsikre deg om at du bruker Microsofts egen nettleser – Internet Explorer. På Apples supportsider finner du en steg-for-steg gjennomgang. Det er lurt å finne frem denne på mobilen eller skrive den ut før du defragmenterer disken, ettersom du må restarte maskinen og ikke vil ha tilgang til brukerveiledningen under prosessen.

Er Det Trygt Å Slette Mappen $windows ~bt?

Satte språk til norsk, omstart, og vips var NRK appene synlige. Satte så område tilbake til utgangspunktet, omstart. Satte så også språk tilbake til utgangspunktet, men nå er NRK TV-appen fortsatt synlig. Testa også med en annen W10M tlf og, som eneste endring, satte språk til norsk, omstart. Satte så språk tilbake til utgangspunktet, var ikke innom Store.

Samtidig ble muligheten for flertrådet kjøring introdusert. Windows XP åpnet også for at flere brukere kan kjøre programmer samtidig. Er en god stund siden denne artikkelen ble skrevet. Windows 10 er utgitt, og virker som om det får bra utbredelse, ved nyttår var antallet installasjoner på 200 mill maskiner world vide, ca 10 % av totale antall pcer. Det rapporteres også at antallet apper som lastes med fra Microsoft Store er svært økende. Jeg har selv 8 enheter med forskjellige valører av windows 10. Lumia 950, surface, desktop, laptop, HTPC, alle enhetene ville jeg brukt nrk appen fremfor web om det hadde vært tilgjengelig.

I enkelte tilfeller ble for mange filer lastet ned. Korrigert feil som kunne føre til at søk på en eksakt verdi fant neste post etter den riktige. Korrigert feil hvor programmet kunne avslutte ved oppretting av en ny jobb. Endret plassering for registernøkkel Cordel bruker for valg av arbeidsstasjon. Økt størrelsen på meldinger vi kan ta imot fra Boligmappa. Korrigert -7 ved endring av ordrenummer i bestilling som ble åpnet via skilleark for innkjøp i den gamle ordren. Korrigert et tilfelle hvor varer i fakturagrunnlaget på ordrer med metode ordrespes komplett ikke var synlig.